Moderatorzy: praczas-opensources, kaszel
CK napisał(a): dziwne jest osadzanie czegos, jesli sie tego nie slyszlo. Nie wiem, czy w Wyborczej byl caly tekst tej piosenki, ale jesli nawet, to wazny jest nie tylko on, ale tez sposob interpretacji.
w koncu gdyby ktos wyrwal z kontekstu jakis tekst Lao Che, to tez by pewno to nieszczegolnie wypadlo.
Nie wiem, trzeba byloby posluchac tego (znajac tlumaczenie), zeby ocenic.
Dosyć delikatne stwierdzenie. Dla dobrego wuświadomienia sobie zepsucia tamtych ludzi może świadczyć fakt, że kiedy warg (wokalista BURZUM, zatwardziały NSBM) pkłócił się z gitarzystą Mayhem, to skończyło się na 57 ranach kłutych w ciele nieszczęsnego gitarzysty. Nie było by to zbytnim zdziwieniem, gdyby nie fakt, że kiedy przyszli koledzy denata, to wcale nie mieli zamiaru zawiadamiać policji. Najpierw zrobili trupowi zdjęcia (które później umieścili na płycie), a późnie sporządzili sobie z jego ciała amulety. Warg dostał natomiast pierdel, wyjdzie w 2016. Ale chyba mu się nie spieszy, bo na wolności czekają zdenerwowani fani Mayhema.
Cały ten opis świadczy o tym, że śmierć odbierana jest przez tych ludzi w sposób niezwykle beztroski. Skoro nie robi na nich wrażenia takie barbarzyństwo, to co ich może obchodzić los Polaków 60 lat temu.
Baryl napisał(a):re up
No tak. Nie ma to jak byc Ultra True Metalem, Jedyna Sluszna i Prawdomowna Wyrocznia wszystkich faktow i mitow zwiazanych z kapelami black metalowymi.
Szkoda, ze oprocz jakze wymownego 'HAHAHA' nie uraczyles nas porcja tej, jakze cennej wiedzy, o tym kto kogo zabil i co o tym mysla goscie z Mayhemu. ;]
Zal mi ludzi, dla ktorych jedynym kryterium oceny innych jest liczba kapel zaczynajacych sie od "Kh" albo "Gr" - razem z biografiami - ktora potrafi wymienic oceniany.Stay heavy czy cos tam!
tga napisał(a):
no wybacz, ale jesli ma sie o tym pojecie to nic poza "hahaha" nie zostaje po przeczytaniu takiego posta.
poza tym nie pierdol costam o kryteriach oceny jak mnie nie znasz, pizdancie, bo to wkurwia. chuj o mnie wies to po co gadasz takie glupoty?
Something napisał(a):skoro tak sie martwisz o to ze z Varga taki bezuczuciwy typ itp to wyslij mu jakas ksiazke dobra ktora go zmieni
na www.burzum.com masz mozliwosc zobaczenia co i jak
P.S. do Baryla
Powrót do Płyta "Powstanie Warszawskie"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości